För att säkerställa trygg handel hos oss så sker utlämning av alla förbokade varor utomhus. Antingen på Lastkajen eller på Åkanten, läs nedan.

Det här är en tillfällig lösning och vi tackar för Er förståelse för detta.

Avhämtning Lastkajen
Lastkajen ligger på baksidan av Saluhallen mellan Saluhallen och Walmstedtska gården.

Om du kommer med bil vill vi att du parkerar din bil på S:t Eriks torg då det kan bli trångt i gränden, speciellt om det kommer leveranser eller många som hämtar samtidigt. – SNÄLLA RESPEKTERA DETTA!!!

-När du kommit fram till lastkajen så ringer du vårt vanliga telefonnummer 018-104445.
-När du kommer till växeln så trycker du en 8. Då kommer du direkt till den som har hand om utleveranserna.
-Ring INTE innan du är på plats.

Du behöver bara ringa en gång, Om den expediten som skall hjälpa dig redan hjälper en kund tar vederbörande kontakt med dig när hen är klar, antingen genom att komma ut till dig eller genom samtal. Berätta gärna ungefär vad du bokat, samt i vilket för och efternamn. Vill du betala med Presentkort, ha numret på kortet i beredskap. Har någon annan bokat? Ange gärna även detta.

Observera att du precis som alla andra kommer att ”ha din plats i kön”, så kommer du i en period då vi har många kunder får du ett ”virtuellt” könummer som expediten håller reda på.

Använd bara växelanknytning 8 när du står vid lastkajen beredd att hämta dina varor. Ändringar i beställningar, tillägg och annat så trycker du dig fram till personlig service som vanligt.