– SNÄLLA LÄS NEDAN OCH FÖLJ VÅRA INSTRUKTIONER – 

Smittspridningen är nu åter på mycket höga nivåer vilket innebär att vi behöver göra åtgärder för att bryta denna onda cirkel  Så här kommer lite information om hur Du som kund hos oss kan göra för att förhindra trängsel och smittspridning.

 

-Vi har begränsat med yta framför vår butik så tänk på att hålla avstånd och lyssna på oss och våra instruktioner.

 

-I Saluhallen finns ett rött band, innanför detta får endast fyra kunder uppehålla sig. lyssna på expediterna och följ deras uppmaningar.

 

-När du tagit ett könummer så gå gärna ut och vänta, stå inte och vänta där du skapar trängsel för andra kunder – det går inte snabbare för det. Skulle vi ha råkat ropa förbi ditt nummer (inom rimlig tid) så säg till så hjälper vi dig när vi är klara med pågående kund.

 

-Hämta förbokade varor på våra utlämningsställen, lär mer på denna länk

 

-I butiken finns minst två handspritsstationer

 

-Vill du ha ett munskydd så tillhandahåller vi det, ligger det inte ute vid könummerautomaten så säg till

 

-Kom helst in genom dörrarna på hörnen utåt S:t Eriks Torg och gå ut genom dörrarna mot parkeringen – vi hänvisar ditåt vid kassan.

 

-Vid öppning Kl 10 kommer dom som vill komma ”innan alla andra”. Det brukar leda till att just denna tid vid öppning blir den tid då det blir mest risk för kö och trängsel! Nästa ”puckel” att undvika kommer vid ca kl 12-13 och den tiden på dagen då vi har mest kunder är 16-18

 

-Använd Er av våra digitala kölappar (länk här) som du kan ta i mobilen redan på väg till eller strax utanför butiken. Ladda hem appen Q-cloud och leta reda på Feskarn. då ser du vilket könummer som just nu expedieras och kan i lugn och ro komma in när det blir din tur. Vi kommer inte vara hårda på om vi har ropat förbi ditt nummer utan hjälper alla så fort vi kan – Varför skulle vi inte!

 

-Boka hemleverans på fredagar. Hur det går till ser du på denna länk

 

Givetvis kommer du inte till oss om du har symptom eller mår dåligt!!!

 

Förboka varor

Vi har ett flertal sätt på hur du kan förbeställa dina varor. Börja helt med att kolla i vår webbshop på www.feskarn.nu där kan du hitta mycket av våra produkter.

Du kan även gärna maila in din beställning till butiken@feskarn.nu Skulle detta inte fungera kan du såklart även ringa till oss på  018-104445 men ibland kan vi ha svårt att hinna svara i telefon på dagarna så välj helst något av de första alternativen om du kan