Utlämning av förbokade varor vid Saluhallen

9 feb 2022, dagen som alla kommer att komma ihåg med ”dagen då restriktionerna försvann” – Dock så ser vi och vet vi att det ändå är många som känner sig lite oroliga över detta. Så vi har valt att ett litet tag framöver (en vecka eller två till iaf) ändå ha utlämning av förbokade varor på Åkanten eller lastkajen


Vardagar 11-17 och kommer utlämning att ske på vår lastkaj, läs mer längre ner
Fredagar 12-18 kommer utlämning ske på Åkanten, läs mer längre ner
Även lördag 12/2 blir utlämningen på åkanten
Instruktioner Avhämtning Åkanten

Ingången ligger på Saluhallens högra sida, längst ner på parkeringen. Samma ingång där du går in till Åkanten på sommaren. INTE på vänstra sidan vid lastkajen.


Utlämning Fredagar 12-18 (och lördag 12 feb 10:00-15:30)
(kommer du innan eller efter hänvisar vi till butiken)


I Utrymmet där varorna lämnas ut får bara FYRA kunder uppehålla sig, resten väntar utanför, var inte orolig, det kommer att gå fort. I kassan betalar du med kort eller presentkort.

Berätta för våra medarbetare vad du bokat och om du har bokat några extra produkter så letar vi reda på dig i våra listor


 

Instruktioner Avhämtning Lastkajen
Lastkajen ligger på baksidan av Saluhallen mellan Saluhallen och Walmstedtska gården.


Utlämning måndag-torsdag 11:00-17:00 och lördagar 11:00-15:30


SNÄLLA! KÖR INTE NER MED BILEN I GRÄNDEN det kan bli trångt, speciellt om det kommer leveranser eller många som hämtar samtidigt. – SNÄLLA RESPEKTERA DETTA!!!

-När du kommit fram till lastkajen så ringer du vårt vanliga telefonnummer 018-104445 och trycker 8  – Det kan vara lite knepigt att komma fram ibland, speciellt under tider med många kunder så du får ha lite tålamod.

Berätta för den som svarar ungefär vad du bokat, samt i vilket för och efternamn. Vill du betala med Presentkort, ha numret på kortet i beredskap. Har någon annan bokat? Ange gärna även detta.

Observera att du precis som alla andra kommer att ”ha din plats i kön”, så kommer du i en period då vi har många kunder får du ett ”virtuellt” könummer som expediten håller reda på. – Lastkajen är inget snabbspår