Just nu inga hemleveranser i Sigtuna! Att handla hos Feskarn är enkelt. Du bokar och betalar i vår webbshop på denna länk (är du ovan att handla på nätet så följ beskrivningen du hittar längst ner på denna sida). Observera att det  endast är helgfria Fredagar som gäller. Våra leveranser sker löpande under dagen. Du kommer att bli kontaktad via SMS på förmiddagen med ett tidsintervall på 2 timmar då vi tror att vi kommer till dig. Sen kommer ytterligare ett SMS ca 30 minuter innan vi ringer på dörren. När vi lämnat varorna kommer ytterligare ett SMS med bekräftelse om att vi lämnat dina varor. Har du funderingar eller frågor är det bästa att maila oss på butiken@feskarn.nu för enklast hantering. Skulle du önska något du inte hittar i webbshopen så kontakta oss för vidare hantering. När du bokar hos oss SKA du få ett ordernummer när allt är klart, får du inte det har något gått snett, testa igen eller hör av dig till oss. Just nu kör vi till postnummerområdena 19330 – 19341 samt 19391 Med förhoppning om en härlig vecka! /Feskarn i Uppsala  

Boka Hemleverans

Vad kul att du vill boka hemleverans av varor från Feskarn Vi har försökt att göra detta så enkelt som möjligt och här följer en instruktion hur du ska gå tillväga. Se gärna vår FAQ under instruktionen där de flesta frågor som uppstår står besvarade. Boka Hemleverans
 1. Välj Saluhallen som butik du vill handla ifrån
 2. Lägg önskat antal produkter i varukorgen
 3. När du kommer till “kundvagn” spelar det ingen roll om du väljer “Hämta i butik” eller “Leverans”
 4. Tryck på “Fortsätt”
 5. Fyll i efterfrågade uppgifter, i orderinfo kan du uppge information till oss. observera att vi oftast inte läser denna info förrän fredag morgon. Vi BER dig att här skriva i om du vet att det kan vara svårt att hitta hem  till dig, vi kör med GPS, glöm heller inte ev. portkod eller annan viktig information.
 6. Om din adress (postnummer) finns med bland dem vi just nu levererar till  kommer alternativet “Hemleverans” upp i rutan Frakt. Kommer inte valet upp kan din adress just nu ligga utanför vårt leveransområde.
 7. Klicka i pricken vid Hemleverans
 8. Nu kommer en rutan med en kalender upp. Fyll i Fredag
 9. Nu kommer ett val med “Tillgängliga tider” upp.
 10. Välj önskad tid – Grattis!! nu är det bara betalningen kvar
Swish
 1. Klicka i pricken vid “Swish”
 2. Godkänn villkoren, läs dem gärna innan så du vet vad som gäller
 3. Tryck på “Boka nu”
 4. Nu kommer en ny ruta öppnas med information om att du skall öppna Swishappen i din mobil
 5. Öppna swishappen, här ligger nu ifyllt och klart och du har bara att godkänna köpet
 6. Gå tillbaka till shoppen, nu är din bokning klar och du kommer att få bekräftelse via mail
Kort
 1. Klicka i pricken vid “Betala i förväg med kort”
 2. Godkänn villkoren, läs dem gärna innan så du vet vad som gäller
 3. Tryck på “Boka nu”
 4. Nu kommer en ny ruta öppnas med information
 5. Följ instruktionerna på skärmen
 6. Nu är din bokning klar och du kommer att få bekräftelse via mail
  Det kommer inte upp något val med Hemleverans Vi försöker kontinuerligt uppdatera områdena dit vi levererar, därför kan det hända att just ditt postnummer kan ha tagits bort, det kan även hända att det läggs till. Allt detta beroende på att vi behöver få till en bra rutt som fungerar både tidsmässigt och så vi inte behöver köra långt i onödan.  För att köra till “ytterområdena” behöver vi få till ett antal leveranser för att det skall vara ekonomiskt och miljömässigt hållbart. Är ditt nummer inte med just nu? Kontakta oss på info@feskarn.nu för vidare diskussion. När kommer ni med mina varor Att planera logistik är inte lätt, men vi försöker det bästa vi kan. Just nu (senaste tre veckorna) så har 90% av alla leveranser lämnats innan kl 17. Dock så är detta helt beroende på antal leveranser och att vi har tillgång till medarbetare som kör vår bilar. Vi har nu snävat in på “leveransfönstret” till 12-18. De allra flesta får sin leverans 13-15 men detta måste ses med beaktande. Vi kan tyvärr ej uppfylla önskemål om exakta leveranstider under egen flagg. Det går att lösa genom annat logistikbolag, men till ett högre pris, intresserad? Kontakta oss på info@feskarn.nu Jag vill ha andra varor än de ni har i webbshopen Kontakta oss på butiken@feskarn.nu så ska vi se vad vi kan göra Kör ni bara på fredagar Ja, till Sigtuna är det endast Fredagar som gäller. Andra dagar KAN gå att lösa genom annan speditionsfirma, men till helt andra kostnader Jag missade tiden, är det kört Ibland kan vi ha möjlighet att köra även om det gått över tiden. Kontakta oss på info@feskarn.nu så ska vi se vad vi kan göra Ringer ni innan ni kommer Nej, det ligger inte i våra rutiner att ringa innan ankomst Vad gör ni om jag inte är hemma Om du inte är hemma och vi inte kan lämna din påse utanför dörren på ett säkert sätt tar vi med varorna tillbaka till Saluhallen där ni då kan hämta dem. Kan ni inte hämta returneras endast kostnaden för varorna, avgiften för leveransen är förverkad.