Allergiinformation myspåsar och lådor

Då vi vill att så många som möjligt skall få möjlighet att avnjuta vår mat tar vi nu och erbjuder våra överkänsliga kunder alternativ mat. Vi ber er ange vilken/vilka typer av livsmedel ni eventuellt är allergiska mot och ersätter den produkt i påsen som innehar detta ämne med någonting annat. Skulle det vara så att utbytet blir FÖR stort (typ helt ny påse) ber vi att få återkomma i saken – inte för att vi inte vill utan för att säkerställa att du inte får några produkter du inte tål.

Vad vi däremot inte kan är att garantera 100% säkerhet då vi i samma kök handskas med dessa produkter så det finns alltid risk för ”spår av”, men det är INGET tillsatt i ersättningsprodukten.

Vad vi däremot garanterar är att du får varor för samma värde och i samma mängd som om du hade valt “den vanliga påsen”. Vad ersättningsprodukten blir måste vi få friheten att bestämma över då vi måste se till totalen av beställningar.

Finns din allergi inte med på listan? Skriv in detta i övrig info vid utcheckningen, så ser vi vad vi kan göra. Vi tackar för din order och  önskar dig en härlig fredagsmyspåse!