Vad kul att du vill boka hemleverans av produkter från Feskarn

Information om Feskarns hemleveranser i Uppsala tätort. För övriga områden så tryck på länken för närmare information

Hemleverans Sigtuna
Hemleverans Knivsta/Alsike
Hemleverans Bälinge/Storvreta
Hemleverans Övriga i Uppland

Vi har försökt att göra detta så enkelt som möjligt och här följer en instruktion hur du ska gå tillväga. Se gärna vår FAQ under instruktionen där de flesta frågor som uppstår står besvarade.

Boka Hemleverans

 1. Välj Saluhallen som butik du vill handla ifrån
 2. Lägg önskat antal produkter i varukorgen
 3. Lägg till eventuella plusmenyer, om det du vill ha inte finns bland ”bilderna” så tryck på ”Fortsätt handla”.
 4. När du kommer till ”kundvagn” spelar det ingen roll om du väljer ”Hämta i butik” eller ”Leverans”
 5. Tryck på ”Fortsätt”
 6. Fyll i efterfrågade uppgifter, om du tänker betala med swish är det viktigt att du fyller i mobilnumret till den telefon där swish används. I ordernoteringar kan du uppge information till oss. Observera att vi oftast inte läser denna info förrän fredag morgon. Vi BER dig att här skriva i om du vet att det kan vara svårt att hitta hem till dig, vi kör med GPS (Googla), glöm heller inte ev. portkod eller annan viktig information.
 7. Om din adress (postnummer) finns med bland dem vi just nu levererar till  kommer alternativet ”Hemleverans” upp i rutan Frakt. Kommer inte valet upp ligger din adress just nu utanför vårt leveransområde.
 8. Klicka i pricken vid Hemleverans
 9. Nu kommer en rutan med en kalender upp. (kommer inte kalendern upp? Uppdatera sidan, genom att trycka på ”symbolen med snurrande pil/pilar”. Fyll i önskat leveransdatum
 10. Nu kommer ett val med ”Tillgängliga tider” upp.
 11. Välj önskad tid – Grattis!! nu är det bara betalningen kvar – Obs att Hemleverans INTE kan betalas med presentkort – dessa löses in fysiskt i butiken

Betala med Swish

 1. Klicka i pricken vid ”Swish”
 2. Godkänn villkoren, läs dem gärna innan så du vet vad som gäller
 3. Tryck på ”Boka nu”
 4. Nu kommer en ny ruta öppnas med information om att du skall öppna Swishappen i din mobil
 5. Öppna swishappen, här ligger nu ifyllt och klart och du har bara att godkänna köpet
 6. Gå tillbaka till shoppen, nu är din bokning klar och du kommer att få bekräftelse via mail

Betala med Kort

 1. Klicka i pricken vid ”Betala i förväg med kort”
 2. Godkänn villkoren, läs dem gärna innan så du vet vad som gäller
 3. Tryck på ”Boka nu”
 4. Nu kommer en ny ruta öppnas med information
 5. Följ instruktionerna på skärmen
 6. Nu är din bokning klar och du kommer att få bekräftelse via mail

 

Vilka områden kör ni till
Vi testar oss fram och ser var efterfrågan är störst, det är svårt att vara överallt samtidigt 🙂 De postnummerområden i Uppsala vi just nu levererar till är:

75217…75470
75472…75550
75642…75759
75591…75594

Det kommer inte upp något val med Hemleverans
Vi försöker kontinuerligt uppdatera områdena dit vi levererar, därför kan det hända att just ditt postnummer kan ha tagits bort, det kan även hända att det läggs till. Allt detta beroende på att vi behöver få till en bra rutt som fungerar både tidsmässigt och så vi inte behöver köra långt i onödan.  För att köra till ”ytterområdena” behöver vi få till ett antal leveranser för att det skall vara ekonomiskt och miljömässigt hållbart. Är ditt nummer inte med just nu? Kontakta oss på info@feskarn.nu för vidare diskussion.

När kommer ni med mina varor
Att planera logistik är inte lätt, men vi försöker det bästa vi kan. Just nu (senaste tre veckorna) så har 90% av alla leveranser lämnats innan kl 17. Dock så är detta helt beroende på antal leveranser och att vi har tillgång till medarbetare som kör vår bilar. Vi har nu ”leveransfönstret” till 10-19. De allra flesta får sin leverans 13-17 men detta måste ses med beaktande. Vi kan tyvärr ej uppfylla önskemål om exakta leveranstider under egen flagg. Det går att lösa genom annat logistikbolag, men till ett högre pris, intresserad? Kontakta oss på info@feskarn.nu

Jag vill ha andra varor än de ni har i webbshoppen
Kontakta oss på butiken@feskarn.nu så ska vi se vad vi kan göra

Kör ni bara på fredagar
Nej, vi ha leveranser varje dag i veckan, men såklart mest fokus inför helgen

Varför kostar det mer på lördagen
Då vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund har vi en OB på 100% på lördagar vilket gör att kostnaden för medarbetare är den dubbla vilket vi måste korrigera med en högre kostnad på leveransen.

Jag missade tiden, är det kört
Ibland kan vi ha möjlighet att köra även om det gått över tiden. Kontakta oss på info@feskarn.nu så ska vi se vad vi kan göra

Ringer ni innan ni kommer
På Fredagar kommer det att komma ett SMS på förmiddagen med en ungefärlig leveranstid (två timmars intervall). Ca 30 minuter innan vi kommer kommer ytterligare ett SMS. När vi lämnat dina varor kommer även ett SMS med bekräftelse om detta.

Vad gör ni om jag inte är hemma
Vid bra väderförhållanden så ställer vi påsen utanför dörren och om vi märker att ingen öppnar så ringer vi. Om du inte är hemma och vi inte kan lämna din påse utanför dörren på ett säkert sätt tar vi med varorna tillbaka till Saluhallen där ni då kan hämta dem. Kan ni inte hämta returneras endast kostnaden för varorna, avgiften för leveransen är förverkad.

Vem kommer med mina varor
I första hand levererar vi själva, men just nu när vi inte riktigt hinner med tar vi hjälp av Best Transport eller Svensk Hemleverans