Utlämning av förbokade varor vid Saluhallen

From 21 feb så har vi åter utlämning av förbokade varor inne i vår butik i Saluhallen.  

Dock så ser vi och vet vi att det ändå är många som känner sig lite oroliga över Smittspridning. Så vi har valt att ett litet tag framöver ändå ha möjlighet till utlämning av förbokade varor på lastkajen.

Vardagar 11-18, Lördagar 10-15 – Övriga tider är ni välkomna in i butiken.

Observera att det inte kommer gå ”snabbare” för att du väljer att komma till kajen utan du hanteras precis som alla andra kunder. – Lastkajen är inget snabbspår


 

 

Instruktioner Avhämtning Lastkajen
Lastkajen ligger på baksidan av Saluhallen mellan Saluhallen och Walmstedtska gården.

SNÄLLA! KÖR INTE NER MED BILEN I GRÄNDEN det kan bli trångt, speciellt om det kommer leveranser eller många som hämtar samtidigt. – SNÄLLA RESPEKTERA DETTA!!!

-När du kommit fram till lastkajen så ringer du vårt vanliga telefonnummer 018-104445 och trycker 8  – Det kan vara lite knepigt att komma fram ibland, speciellt under tider med många kunder så du får ha lite tålamod.

Berätta för den som svarar ungefär vad du bokat, samt i vilket för och efternamn. Vill du betala med Presentkort, ha numret på kortet i beredskap. Har någon annan bokat? Ange gärna även detta.

Observera att du precis som alla andra kommer att ”ha din plats i kön”, så kommer du i en period då vi har många kunder får du ett ”virtuellt” könummer som expediten håller reda på. – Lastkajen är inget snabbspår