Utlämning av förbokade varor vid Saluhallen

För att underlätta för både Er som kunder och för oss som jobbar på Feskarn o Slaktarn kommer all utlämning att ske vid Åkantens entré. På utlämningen kommer vi lämna ut både varor från Feskarn och Slaktarn, vi kommer att ha vårt vanliga kassasystem och kan således lösa in presentkort och annat.

 

Här kommer lite instruktioner och tips inför din avhämtning

Parkering & Tillgänglighet
Om du kommer med bil så föreslår vi att du parkerar på S:t Eriks Torg. Det finns även parkering mellan Saluhallen och Upplandsmuseet. Där brukar finnas gott om plats men är lite dyrare. Cykelparkering finns på S:t Eriks Torg och vid muren nedanför Domkyrkan

Ingång/Utgång
Ingången ligger på Saluhallens högra sida, längst ner på parkeringen. Samma ingång där du går in till Åkanten på sommaren. (X-et på kartan) INTE på vänstra sidan vid lastkajen.

Hur går avhämtningen till?
Innan öppning (eventuellt kvällen innan) kommer du få ett sms av oss till det MOBILnummer du angav när du bokade. På det smset ser du vilket namn det är bokat i samt ett beställningsnummer, detta är numret du ska hänvisa till även om du fått ett annat via webbshopen. Om du har bokat varor från både Feskarn och Slaktarn (jullådor undantaget) kommer du eventuellt att få två nummer. Det kommer även finnas ett totalbelopp för din beställning samt ett Swishnummer OM du vill betala i förväg. Se då till att ange det ordernummer du fått i SMS:et

 

När du kommer till oss

 1. Gå till ingången och kom in genom den vänstra dörren. 
 2. Gå fram till expediten som står rakt fram och berätta vad du heter och vilket/vilka nummer du fick på ditt/dina SMS. Gå sen till höger och invänta din låda.
 3. När du fått dina varor
  – Vill du betala på plats hos oss – Gå till punkt 4

  -Om du betalade vid bokning i webbshopen ELLER
  -Om du betalat summan på Swish via dina SMS

  Ta dina varor och gå ut genom den vänstra dörren! Vi önskar en God Jul!

 4. Vill du betala på plats kommer du fram till oss i kassan och gör din betalning på valfritt sätt, kort, kontanter, Swish eller presentkort.


När är det mest kö?
Vår erfarenhet säger oss att som mest kö är det precis vid öppning, då brukar det komma många kunder på samma gång vilket gör att kön ökar på fort. Det brukar även vara rätt många som kommer vid 13 och 15. Framemot sen eftermiddag brukar det dock lugna ner sig ordentligt.

Efterarbete
Din beställning är viktig för oss! Vi tar den på största allvar och vi kommer att packa dina produkter med noggrannhet och efter bästa förmåga. Vi önskar gärna att du tittar igenom din beställning så fort som möjligt när du har hämtat ut dina varor så att allt finns med och är till belåtenhet.

Skulle det vara något fel, kontakta oss snarast, helst på mejl order@feskarn.nu eller på telefon 018-104445 (även om vi tyvärr brukar ha svårt att hinna med att svara när det är mycket kunder i butiken).

Vid eventuella förhinder att komma var vänlig kontakta oss så snart du kan, varor som ligger kvar är dåligt både för miljön och ekonomin.

Öppettider (utlämningen)
22/12  10.00-18.00 (efter 18.00 får du hämta dina varor inne i butiken)
23/12   10.00-15.30 (efter 16.00 får du hämta dina varor inne i butiken)

30/12  10.00-16.00 (efter 16.00 får du hämta dina varor inne i butiken)
31/12  10.00-15.30 (efter 15.30 får du hämta dina varor inne i butiken)